Rosé
Rækkefølge på vinene efter kvalitet og pris:
-

En særskilt frisk glødende Rosé farve, der viser dens friskhed.
Vinen har en aroma af skovfrugt, der understreges af den klare duft af en frisk rose.
Den fremstilles af druen Lefkada.
Virker kølig og fuld på ganen.
Alkoholprocent 12,9 %.
Restsukker 3,5 g/l.
[Se mere..]
-

Mirto er en frisk tør rosé produceret af vineriet SODAP på Grenache og Mattaro.
Druesaften opbevares sammen med skallen nogle få timer, før saften sættes til gæring. Denne proces giver Mirto dens skønne og afrundede karakter.
Til Kir: Tilsæt is og nogle dråber solbærsaft.
Serveringstemp. 5°-10°.
Alkoholproc. 11 %.
Restsukkerindhold 1,8 g/l.
[Se mere..]
-

Rosé medium dry
semi-sparkling wine
En frugtig rosévin fremstillet af udvalgte druer fra Cypern, omhyggeligt udvalgt til at give en levende forfriskende rosé med aromatisk karakter og smag.
Den passer til mange lette retter.
Kan serveres som velkomst- drik.
Alkoholprocent 13%.
Restsukker: 6,5 g/l
[Se mere..]
-

Santa Marina er fremstillet af druerne Mavro, Carignan, Grenache og Cabernet. Det er en blid, mellemsød rosé.
Vinen er fyldig med en afrundet smag, der passer godt til alle, der ikke ønsker en tør rosé.
Servering: fra køleskab.
Santa Marina Rosé er velegnet som dessertvin til frugt eller bare på terrassen.
Alkoholprocent 12 %.
Restsukker 40 g/l.
[Se mere..]